Bert Bulder
front-end webdesign
fotografie

software

artsensoftware

software

Elektronisch Patiënten Dossier

Hippo Software heeft in opdracht van de Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging (NAAV) al in 1995 een Elektronisch Patiënten Dossier voor additieve artsenpraktijken ontwikkeld.
Doel van deze opdracht was destijds een uniforme registratie van patiëntgegevens te realiseren om wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken naar de effectiviteit van additieve geneeswijzen. Status 3.03 voor Windows (uit 2010) is de meest recente versie van het patientendossier voor de additieve artsenpraktijk. Status 3.03 is een stand-alone, single user programma.

In 2013 is verkennend overleg met de NAAV gestart om te komen tot een web-gebaseerd Electronisch Patiënten Dossier (EPD) voor additieve artsenpraktijken. Dit zal een van-de-grond-af, technisch nieuwbouw project zijn dat platform onafhankelijk is (namelijk web-browser gebaseerd). Het nieuwe Status zal multi-user zijn en kunnen draaien op een centrale server of op een praktijk-gebaseerde server. Er is de afgelopen tijd druk samengewerkt tussen Hippo Software en Javinto aan andere webgebaseerde registratiesystemen (voor de thuiszorg, voor juristen organisaties en zelfs voor collectieregistratie van musea).

Status 3.03 voor Windows

Status 3.03 voor Windows is de laatste versie van het patientendossier voor de additieve artsenpraktijk.
Een volledig functionele demo-versie, echter beperkt tot de gegevens van 5 patiënten, is beschikbaar via de ontwikkelaar van het programma, HIPPO Software, Amsterdam.
Met deze demo bent u in staat te zien in hoeverre uw praktijk kan profiteren van het gebruik van de software van HIPPO. De vijf sets patiëntengegevens bieden u de mogelijkheid om vast het effect te beoordelen van deze software wanneer die gebruikt gaat worden bij een veel groter aantal gegevens. De volledige versie van de software biedt u die mogelijkheid.

Veel collega's die de software van Hippo gebruiken ervaren al hoeveel tijd er kan worden bespaard bij het verwerken van patiëntengegevens. Gebruikers houden zo meer tijd over voor het op orde brengen van andere administratieve zaken, voor het geven van meer aandacht aan hun patiënten. Maar op welke manier u de tijd ook besteedt die u bespaart door het gebruik van de software van Hippo, u wint deze tijd door het niet langer dagelijks handmatig gegevens te hoeven verwerken

De prijs van Status 3.03 (patiëntendossier, module facturen, module debiteurenbewaking, module rapportages, module evaluatie en handboek) bedraagt € 1525,-- exclusief BTW.
Status is te bestellen bij HIPPO Software, Amsterdam.

Voor geregistreerde gebruikers van Status is van versie 3.03 een upgrade tegen gereduceerd tarief beschikbaar.